U bent hier

Voxelcare Benelux

Om de gebruikers van Voxelcare optimaal gebruik te kunnen laten maken van de functionaliteiten die de software biedt ondersteunt Profysic de gebruikers. Daarnaast zijn wij de vertegenwoordiging van Voxelcare in de Benelux voor geïnteresseerde gebruikers. Wil jij meer informatie over het Voxelcare systeem en/of een demo? Mail ons op voxelcare@profysic.nl en we nemen contact met je op.

Voxelcare CAD CAM systemen

Ontwerpen van je zolen 'in the cloud'!

CAD-design.jpgDe online CAD-software van Voxelcare is een eenvoudig te gebruiken en een krachtig hulpmiddel om elk type zool te ontwerpen, zoals EVA-zolen, stijve polypropyleen zolen, hybride zolen en positieve mallen (vacuümvormen).

2-zijdig frezen

Er zijn bijna geen grenzen aan het ontwerpen van je zool, zowel de boven- als onderkant kan je naar eigen wens bepalen. Het tweezijdige frezen verzekert de hoogst mogelijke en consistente kwaliteit en de zolen worden perfect passend gefreesd voor elk type schoen. Het handmatig slijpen van overbreedtes behoort tot het verleden en de afwerkingstijd wordt verkort. 

Gebruik je eigen data

Your data.jpgDe zolen kunnen worden ontworpen met de input van jouw Voxelcare-scanners (2d-, 3d- en I pad-scanner) en/of drukmeetystemen. Heb je al een 2d-,3d-scanner of drukmeetsysteem? Dan kunnen deze in de mogelijk gekoppeld worden aan het Voxelcare systeem maar ook met uw eigen 2D-, 3D- of drukmeetsysteem. Mail ons als je hierover meer wilt weten voxelcare@profysic.nl. Jouw 3D-data kunnen de basis van je zool vormen, maar ook je 2d-data. Op basis van je 2d-data kan je jouw zool opbouwen met elementen of werken met gestandaardiseerde 3D-zolen, die zijn opgeslagen in jouw eigen bibliotheek. Allen kunnen ze worden gecombineerd met andere gegevens, zoals gegevens van jouw drukmeetsysteem.

Uitgebreide bibliotheek

Een breed scala aan correctieve, ondersteunende of offload-modules kan vanuit de bibliotheek worden geladen, aangepast en op de orthese worden toegepast. Zit jouw gewenste element er niet bij? Geen probleem! Binnen Voxelcare is er de mogelijkheid voor het zelf ontwerpen en opslaan van jouw ontwerpen, zo kan je jouw eigen bibliotheek maken!

# 1 online CAD / CAM-systeem voor zolen

De CAD-software van Voxelcare orthotics is ontwikkeld op basis van 18 jaar marktervaring als producent en distributeur van CAD / CAM-producten in combinatie met eigen productiefaciliteiten voor zolen. Gedurende deze jaren is met de input van wereldwijde klanten (podotherapeuten, podologen, orthopedisch schoenmakers, orthopedisten, enz.) de software continu verbeterd, met als resultaat een toonaangevende online CAD / CAM-systeem voor zolen.

Online support

Het Voxelcare supportteam staat voor je klaar om je te helpen via externe toegang.

Orderbeheer

Orderbeheer VoxelcareMet het geïntegreerde systeem kun je het beheer van jouw productie (bestellingen) verbeteren. Real-time tracking van ontwerpwijzigingen, bestellingen, leveringen, betalingen, etc. Het Voxelcare systeem bespaart tijd en geld in uw organisatie.

Cloud based

Werk met één enkele database, beschikbaar voor jou en iedereen die je beslist binnen jouw organisatie, waarbij je de nadelen vergeet die voortvloeien uit gegevensverlies en back-uphoofdpijn.

Geïnteresseerd? Mail ons voor meer informatie of een demo.