U bent hier

Testimonials

I am very satisfied and I am happy that I have asked you for help
De stijve zool is fantastisch voor sprints en aanzetten uit de bocht, maar ook het comfort is het beste wat ik ooit ervaren heb omdat het gegoten om je voet zit geen drukpunten tijdens lange trainingen.
Zeer deskundig alle hulpmiddelen op laatste stand van techniek. Hier rij ik 80 km voor om. Uitmuntend geholpen.
Ik had tijdens het fietsen vaak last van kramp aan de binnenkant van m’n bovenbeen. Al van alles geprobeerd maar bleef maar terug komen. Uit de testen die ik deed kwam naar voren dat mijn voet te weinig steun had in de schoenen en daardoor ‘zwabberde’ mijn been tijdens de trapbeweging. De zooltjes voor in m’n fiets schoenen zijn echt een groot verschil. In het begin zeker even wennen maar m’n voet heeft nu veel meer stabiliteit en de trapbeweging voelt nu echt strak. Echt een aanrader. Deskundig aanpak en advies en super service!
Triatleet Steff Overmars vertelt over zijn ervaring met Profysic Sportpodotherapie.
Fantastische tocht in de USA. Met de knieën en voeten gaat het erg goed, dankzij jouw steunzolen! Nogmaals dank voor al je goede adviezen, ik probeer ze dagelijks in de praktijk te brengen!
I am very satisfied and I am happy that I have asked you for help
Ondanks het soms zware terrein van het Olavspad is het perfect gegaan. Ik ben erg tevreden en ik blij dat ik bij jullie om hulp heb gevraagd!
Bedankt Lianne! Dankzij jouw advies om snel vanaf de praktijk naar het station te fietsen heb ik het gehaald om mijn dochter uit te zwaaien. Tof hoor. Komt natuurlijk door de fijne nieuwe zolen...”
Over de ervaringen van eredivisie triatleet Daniel Nagel (Team TTW) over de begeleiding door sportpodotherapeut Ingrid Janssen.
Marathon van Eindhoven pijnvrij uitgelopen!
Als wielrenner wil ik dat iedere pedaalslag ‘raak’ is. Alle kracht die ik op mijn pedalen zet moet meer snelheid opleveren. Met mijn nieuwe steunzolen voel ik dat mijn enkel, knie en heup in 1 lijn zijn. Het kost mij minder energie om mijn been stabiel te houden, dus extra energie om kracht te zetten!

Pagina's