U bent hier

Team

Ingrid Janssen

Naam
Ingrid Janssen
Functie
Sportpodotherapeut
Manueel therapeut
Opleider
Bio

Ingrid is in 1995 afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool. Vanuit hieruit is zij zich gaan specialiseren in het begeleiden van sporters en behoorde ze tot de eerste groep afgestudeerde sportpodotherapeuten. Daarna volgde zij de opleiding tot manueel therapeut die zij in 2015 met succes afgerond heeft. Als sportpodo- / manueeltherapeut begeleidt ze zowel breedte- als topsporters. Zo is zij onder andere verbonden geweest aan de Vacansoleil DCM wielerploeg en het eredivisie-team triatlon 'Vodafone/Citystarters Team TTW'. Zij schrijft regelmatig voor vakbladen zoals Podosophia en in het wielerblad Fiets. Daarnaast verzorgt zij gastcollege's bij oa de sportpodotherapie-opleiding van Fontys, the International Academy of Osteopathy en Artevelde in Gent. Verder deelt ze haar kennis via Profysic education voor collega manueel- en podotherapeuten en verzorgt zij de vakinhoudelijke trainingen voor Voxelcare.

Op het sportveld is zij regelmatig te vinden in haar favoriete sporten, basketbal en ijshockey.

Specialisme
Wielersport
Triathlon
Manuele therapie
LinkedIn
http://www.linkedin.com/in/sportpodotherapie

Lianne van Ooijen

Naam
Lianne van Ooijen
Functie
Sportpodotherapeut
Manueel therapeut
Bio

Lianne  is in 2006 afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool. In 2009 is zijn begonnen met de postbachelor opleiding als sportpodotherapeut waar zij in 2011 als een van de eerste haar diploma heeft mogen ontvangen. In 2017 heeft zij haar opleiding tot manueel therapeut afgerond bij de school voor manuele therapie Utrecht. Als sportpodo/manueel therapeut begeleidt zowel top- als breedtesporters, van zwemmers tot wandelaars.

Sinds 2008 is zij werkzaam bij Profysic Sportpodotherapie. Zelf is zij recreatief hardloper vandaar haar affiniteit met atletiek.

Specialisme
Atletiek
Wandelen
heup/rug

Yannick Warnier

Naam
Yannick Warnier
Functie
Sportpodotherapeut
Podo/manueel therapeut
Bio

Yannick is in 2016 afgestudeerd als podotherapeut en in het bezit van de post-bachelor opleiding sportpodotherapie. Voor de opleiding podotherapie heeft Yannick het CIOS afgrond in 2012 en is opgeleid tot fitness instructeur. Vanuit vroeger is er altijd al interesse geweest in de sport. Zelf heeft hij altijd hockey beoefend in de jeugd op landelijk niveau en bij de senioren op overgangsklasse en 1ste klasse niveau. 3 jaar geleden is Yannick gestopt en verder gegaan met zijn tweede passie; racefietsen en mountainbiken. Vanuit zijn eigen sportervaring en studie achtergrond is Yannick in staat om iedere sporter een passend advies te geven en te helpen bij klachten. Hij kan je helpen met de juiste ondersteuning, manuele therapie in de voet en het onderbeen en krachttraining bij verschillende sporten.

Specialisme
Wielersport / mountainbiken
Hockey
Fitness
Hardlopen
LinkedIn
https://www.linkedin.com/in/yannick-warnier-242742b/