U bent hier

Profysic Innovation

Omdat het er niet is, betekent niet dat het niet kan! Met dit motto is er binnen Profysic altijd gekeken naar hoe we kunnen creëren wat we graag zouden willen. Deze kennis passen we op meerdere gebieden toe.

Sportpodotherapie:

Omdat iedere sport, en iedere -schoen anders is zijn wij van mening dat een eventuele zool daarop afgestemd dient te worden. Niet de blessure, maar de sport(schoen) dient de basis te zijn van de vorm van een zool. Zo zijn er onder andere meerdere sportspecifieke onderzoeken en zolen ontwikkeld. Immers in een smalle, gekuipte, voetbalschoen dient een ander materiaal voor de zool gebruikt te worden dan in een ruime, dempende, hardloopschoen. Ook qua onderzoek zullen er andere onderzoeken/tests gedaan worden, zo heeft een loopanalyse bij een wielrenner weinig zin.

Voxelcare denk tank

Voxelcare is een soft- en hardware-engineeringbedrijf met meer dan 18 jaar ervaring in de ontwikkeling van industriële toepassingen, variërend van speciale CAD / CAM-systemen, contact- en contactloze 3D-scanapparatuur, 2D-scanapparatuur, industriële visie en CNC-systemen voor verschillende soorten machines. Omdat Voxelcare continu bezig is met de nieuwste technieken en functionaliteiten, maar daarbij de wensen van de gebruiker hoog in het vaandel heeft, maakt Profysic al sinds de start van Voxelcare deel uit van de vakinhoudelijke denk tank.

Voxelcare Benelux

Om de gebruikers van Voxelcare optimaal gebruik te kunnen laten maken van de functionaliteiten die de software biedt ondersteunt Profysic de gebruikers. Daarnaast zijn wij de vertegenwoordiging van Voxelcare in de Benelux voor geïnteresseerde gebruikers.